Roda Nglereni Resin Bond
  • Air ProRoda Nglereni Resin Bond

Roda Nglereni Resin Bond

Ukuran: 155D * 31.75H * 1T * 10X
Tipe: Disk pemotong resin berlian 1A1R
Aplikasi: Roda Cutting Diamond Resin nglereni silikon kristal lan silikon polikristalin, safir, kuarsa, kacamata khusus, lan macem-macem senyawa keras lan keramik liyane

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda nglereni berlian ikatan resin (agul-agul dicing) kanthi karakteristik konsumsi vertikal kanthi efektif bisa nyuda kedadeyan deformasi gandum lan ningkatake kualitas lan efisiensi nglereni bahan sing angel lan rapuh.

Fitur roda pemotong ikatan resin

* Nambah kualitas nglereni lan efisiensi

* Motong gratis chip, Cuts luwih cepet

* Rampung permukaan sing apik

Aplikasi roda berlian ikatan resin

Bahan Keras lan Brat. Kayata Keramik, Kaca Optik, Rod Tubing Quartz, Splitter, IR Filter, QFN, Carbide, Ultra Hard Steels and Metals. Bond Resin minangka bon paling lembut ing kabeh obligasi, digunakake ing aplikasi sing mbutuhake permukaan sing lancar.

Spesifikasi roda pemotong ikatan resin

1A1R cutting wheels Roda nglereni berlian 1A1R lan CBN

OD (mm) 50 - 200 mm
Ukuran Grit 200 - 5000 #
Kandel (mm) 0,1 - 2,0 mm (adhedhasar ukuran grit berlian)
Ukuran liyane bisa digawe miturut syarat pelanggan.

Kita uga bisa nyedhiyakake jinis-jinis ing ngisor iki: 1A1 1L1 14A1 1FF1 1F1 1EE1V 1V9 1A6Q 1A1R 1E6Q 14E6Q 14EE1 14E1 1DD1 4B1 1A8 lsp



Panas Tags: Roda Cutting Diamond Resin Bond