Rod Grinding Disc Double Bond Vitrified
  • Air ProRod Grinding Disc Double Bond Vitrified
  • Air ProRod Grinding Disc Double Bond Vitrified
  • Air ProRod Grinding Disc Double Bond Vitrified
  • Air ProRod Grinding Disc Double Bond Vitrified

Rod Grinding Disc Double Bond Vitrified

Perusahaan SuperHard sing luwih lengkap nawakake roda inten lan watu gilingan CBN kanggo waja kanggo mesin penggilingan apik lan sistem pemotongan sisih siji lan kaping pindho. Sugeng tuku Wheel Grinding Disc Double Vitrified saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan diwales sajrone 24 jam.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Perusahaan SuperHard sing luwih akeh nawakake roda mecah intine lan CBN lan watu klambi kanggo mesin penggiling sing apik lan sistem pemotongan sisih siji lan kaping pindho. Cakram grinding berlian lan CBN vitrified duwe efisiensi grinding sing dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur lan konsumsi kasar, kualitas permukaan sing apik lan rata-rata bahan kerja.

berlian disk dobel lan rodha mecah CBN

Aplikasi roda gerinda disk ganda ikatan vitrifikasi

Roda grinding berlian, cocog kanggo mecah karbida, baja tungsten, atose kerjane PCBN, keramik, kaca optik, kaca sapir lan bahan non-logam liyane. Roda grinding CBN, cocog kanggo baja kecepatan tinggi, baja bantalan, baja alat, baja tahan karat, metalurgi bubuk, besi cor pabrik penggilingan presisi lan bahan keras liyane.

Wilayah sing ditrapake

double disc grinding wheel for copper lapping

* Komponen pneumatik hidraulik. pompa baling-baling, katup konversi, pompa piston, pompa bahan bakar, bagean motor hidrolik.

* Suku cadang kompresor baling-baling kompresor AC, piston, silinder udara, piring katup kompresor Kulkas.

* Bagian mesin. bagean pompa bahan bakar mobil, bagian pompa penguat, bagian nozel pompa minyak.

* Poros presisi tinggi, segel, bagian nonton, cetakan, karbida, inti katup keramik, bahan magnetik, lsp

Spesifikasi roda panggilingan disk ganda

1A2T diamond wheel1A2T D: 305mm - 1200mm
X: 3mm - 10mm
T: 50mm -100mm
6A2B diamond wheel6A2B D: 380mm - 1200mm
W: 150mm - 400mm
X: 3mm - 10mm

lapisan tempel keramik: bentuke silinder, heksagonal, kipas lan kothak

Flatness: <= 2μm, paralelisme: <= 2μm, Kasar: Ra0.02μm-Ra0.2μm

Durability: grinding HSS slide (25mm * 25mm), jumlah workpiece> = 1 juta

mecah wilah karbida, jumlah bahan gawe> = 1juta

Mesin mecah cakram dobel:AM Korea Selatan, Pete ngombe Jerman, Stahli Swiss, lapmaster lan Koyo ...

Roda klamben kanggo rodhane berlian lan CBN

Roda klamben digunakake kanggo klambi berlian lan rodhane CBN. Miturut ukuran partikel sing beda-beda, akurasi berlian lan cakram grinding CBN kanggo milih rodha ganti, nggawe klamben luwih gampang lan ngirit wektu luwih akeh.

dressing wheel for diamond and CBN wheel

Pelanggan dites kekasaran workpiece dening MarSurf M 400. Asil kasebut nuduhake manawa workpiece kasebut nduweni kinerja sing stabil lan kekasaran permukaan sing apik kanthi nggunakake disk grinding berlian.

tested surface roughness


Panas Tags: Roda Giling Disc Double Vitrified Bond