Wheels Grinding Diamond Vitrified Kanggo PDC
  • Air ProWheels Grinding Diamond Vitrified Kanggo PDC

Wheels Grinding Diamond Vitrified Kanggo PDC

Rod berlian Vitrified digunakake kanggo Wheels Grinding Diamond kasar lan Vitrified Kanggo PDC lan tliti tlatah Silinder Polycrystalline Diamond Compact (cutter PDC).

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Produk Vitrified nduweni fitur potongan sing landhep, efisiensi dhuwur, umur dawa, klamben sing gampang. Rod berlian Vitrified digunakake kanggo grinding kasar lan presisi Silinder Polycrystalline Diamond Compact (cutter PDC).

Aplikasi roda grinding berlian vitrified kanggo PDC

Mecah PCD, PCBN, tungsten karbida, keramik, cermet, lsp.

Kaluwihan saka rodha mecah berlian vitrified kanggo PDC

* Yen dibandhingake karo roda panggilingan berlian resin, roda ikatan vitrified nyebabake biaya grinding 35% dikurangi, 40% wektu grinding saben PDC disimpen, lan ukuran presisi PDC luwih apik (saka ± 0,03mm nganti ± 0,01mm)

* Rampung permukaan sing apik sawise mecah lan efisiensi dhuwur

* Wektu klambine kurang, umur kerja dawa lan kualitas stabil

Spesifikasi roda berlian vitrified kanggo PDC grinding sing kasar lan presisi

Nglereni pemotong PDC sing kasar

Model D (mm) T (mm) H (mm) X (mm)
1A1 diamond grinding wheel 200 50 75 10
250 50 75 10
300 50 127 10
350 50 127 10
400 50 203 10
450 50 228.6 10
500 50 305 10
Ukuran Liyane Bisa Digawe Miturut Syarat Pelanggan.

Pemotong PDC mecah presisi

Model D (mm) T (mm) H (mm) X (mm)
1A1 6A1 9A1 200 50 75 10
250 100 75 10
300 100 150 127 10
350 125 150 127 10
400 150 300 203 10
450 150 200 300 228.6 10
500 150 200 305 10
Ukuran Liyane Bisa Digawe Miturut Syarat Pelanggan.
Panas Tags: Rod Grinding Diamond Vitrified Kanggo PDC, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China