Roda Diamond Vitrified Kanggo Alat Grooving PCD
  • Air ProRoda Diamond Vitrified Kanggo Alat Grooving PCD

Roda Diamond Vitrified Kanggo Alat Grooving PCD

Roda Grinding Diamond sing vitrified duwe kacepetan dhuwur, efisiensi dhuwur, presisi tinggi, kinerja biaya grinding murah. Roda Berlian Vitrified Kanggo Piranti Grooving PCD Digunakake Kanggo Mecah, ngasah lan nyusun ulang Alat PCD Lan PCBN.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1A1 Wheel grinding berlian Vitrified digunakake kanggo grinding permukaan alat grooving PCD.

Kaluwihan Roda Diamond Vitrified Kanggo Alat Grooving PCD

* Ngasah awake dhewe kanthi kurang klamben

* Kemampuan nglereni kanthi retensi profil tinggi

* Kontrol keseimbangan dinamis sing apik banget tanpa getaran bisa digunakake

* umur dawa, kurang panas lan mblokir, gampang ngontrol presisi lan klamben sing gampang

* Layanan urip 2,5-3 kali tinimbang roda resin ikatan berlian

Spesifikasi Wheel Diamond Vitrified Kanggo Alat Grooving PCD

Model D (mm) H (mm) X (mm) T (mm)
1A1 diamond wheel 150 32 10
10

bahan gawean

vitrified diamond grinding wheel for PCD grooving tool

Panas Tags: Roda Berlian Vitrified Kanggo Alat Grooving PCD, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China